KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ - KIŞ BAHÇESİ

14 Nisan 2010 Çarşamba

Plastik Doğrama ve Cam Balkon


Plastik Doğrama: Plastik kapamada aralarda dikey profiller olduğundan manzara kaybı açısından %20lere ulaşır, temizlik açısından ise profiller üzerindeki kirlilik zor çıkar ve doğramanın dışa bakan tarafına doğru sarkılarak temizlemek gerekir.
Cam Balkon: Cam balkonda aralarda pforiller olmadığından dolayı herhangi bir manzara kaybına yol açmaz. Temizlik açısından ise cam kanatlar içe doğru sıra ile katlandığından sarkılmak durumunda kalınmaz. Kolay ve rahat bir biçimde temizlenir veya yıkanır.
Plastik Doğrama: Plastik doğrama malzemelerinin geneli geri dönüşümlü malzeme olduğundan içeriğinde kanserojen yapıcı maddeler bulunmaktadır. Sıcak günlerde zaman içerisinde fazla ısındığından plastik kokusu oluşur.
Cam Balkon: Cam balkon sistemleri 1. kalite alüminyum ve geneli cam ile kaplı olduğundan sağlık açısından bir sorun teşkil etmez.
Plastik Doğrama: Plastik doğrama ısı yalıtım açısından %95 etki eder, camlar birbirine plastik ile birleştirildiğinden dolayı.
Cam Balkon: Cam balkon sistemlerinde ısı yalıtım açısından plastik doğramaya nazaran biraz daha düşüktür ortalama %80 civarındadır. Biraz daha soğuk olur. Fakat balkonumuzu oda gibi kapatmaya gerek yoktur.






not: Bu sayfada cam balkon ve plastik doğramanın balkon açısından avantaj ve dezavanjaları anlatılmıştır. Pencere yapımında tercih çoğunlukta pvc'dir. Vitrin camı, balkon camlama, veranda kapatma gibi mekanları kapatmayı düşünüyorsanız cam balkonları tercih etmenizi öneririz.

0 yorum:

Yorum Gönder